Caravaning fira internacional 2019 Barcelona

SB Service encarem l’estiu amb la preparació de la nova temporada de fires i esdeveniments que comença l’últim trimestre de 2019. En aquest període estarem presents en el Saló Nàutic, CaravaningBMP, Saló Manga i el Smart City 2019.

Per al Caravaning 2019 celebrat entre el 12 i el 20 d’Octubre presentem una oferta única. El 20% de descompte en el lloguer dels nostres models indoor de LED Wall i un 15% en Smart TV de lloguer i pantalles gegants LED Wall d’exterior, outdoor.

Caravaning és un congrés anual que ens mostra les últimes novetats en el sector del caravaning, tant per a clients directes com per a proveïdors i professionals del sector. Més de 700 propostes de diferents vehicles camper, caravanes i autocaravanes seran presentades en la pròxima edició. És la fira més important del caravaning a Espanya i de les més destacades d’Europa amb més de 100 expositors presents i 65000 visitants en la seva última edició.

Catàleg de SB Service:

SB Service vol facilitar a totes les empreses presents en aquesta fira la contractació d’audiovisuals d’última generació. Per aquest motiu oferim aquesta promoció per al lloguer de LED Wall i pantalles de gran format. El nostre catàleg està format, també, per TrussSmart TV, apss interactives, Vídeo Wall, tòtems, Smartphones i quioscos tàctils 4k.

Aquest tipus de pantalla LED Wall en lloguer els servirà per a mostrar de manera cridanera i espectacular els seus productes i novetats. A més, farà del seu stand un espai atractiu amb una forta imatge d’empresa. Els seus vídeos corporatius, imatges dels seus vehicles i solucions en gran format, showroom per a clients vip… Tindrà l’oportunitat de fer presentacions espectaculars, complementant la seva pantalla gegant de LED amb els nostres equips de so professional.

La nostra experiència en aquesta mena d’esdeveniments li garanteix un èxit en el seu muntatge, aconseguint stands atractius al visitant i potenciant la seva imatge d’empresa durant l’esdeveniment.

Si desitja obtenir un pressupost de manera gratuïta no dubti a contactar-nos en l’apartat de contacte. Per a observar els nostres últims treballs visiti’ns en el nostre Youtube o Instagram.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *